Let op: op 1 juli 2022 stopt KPN met deze dienst. Lees meer over deze wijziging en bekijk de mogelijkheden op kpn.com/vergaderen.

Mijn Vergadernummer

  • Stuur uw persoonlijke vergadernummer naar de deelnemers.
  • Op het afgesproken tijdstip bellen u en de deelnemers in. U gebruikt uw mobiel of een alternatief telefoonnummer, dat u vooraf heeft opgegeven.
  • De telefonische vergadering start meteen. Alle deelnemers ontvangen eenmalig een sms met een link naar een pagina met vergadertips en de kosten voor deelname.

Voordelen

  • Supersnel in uw telefonische vergadering.
  • Supereenvoudig zonder toegangscodes.
  • Sms bericht bij start van uw vergadering.
  • Altijd en overal te gebruiken.
  • Superbetrouwbaar over het netwerk van KPN.

Tarieven

U hebt uw persoonlijk vergadernummer zelf aangevraagd via deze portal
Voor het gebruik van Mijn Vergadernummer betaalt u € 0,08 per deelnemer per minuut (incl. BTW). Dit tarief wordt als toeslag bij elk van de deelnemers in rekening gebracht

Het gebruik is exclusief het gebruik van de eigen (mobiele) telefoon. Het aanvragen en aanhouden van een vergadernummer is kosteloos. Tijdens het inbellen ontvangen alle deelnemers eenmalig een sms met een link naar een pagina met vergadertips en de kosten voor deelname.

 

U hebt uw persoonlijk vergadernummer ontvangen van uw werkgever (niet zelf aangevraagd)
Er geldt een vast tarief per vergadernummer per maand, dit is overeengekomen met uw werkgever. Dit tarief is exclusief het gebruik van de eigen (mobiele) telefoon.

 

U bent deelnemer
Als het vergadernummer begint met 085, dan betaalt u uitsluitend het gebruik van uw eigen (mobiele) telefoon.
Als het vergadernummer begint met 084 of 087, dan is het tarief € 0,08 per minuut (excl. BTW). Dit tarief is exclusief het gebruik van uw eigen (mobiele) telefoon. Kosten worden in rekening gebracht via uw telefoonnota.

 

Veelgestelde vragen

Geef deelnemers uw vergadernummer en spreek een tijd met ze af. Op het afgesproken tijdstip belt iedereen het vergadernummer. Deelnemers die eerder inbellen dan uzelf komen in de wachtstand. Alle deelnemers ontvangen eenmalig een sms met een link naar een pagina met vergadertips en de kosten voor deelname. U ontvangt als voorzitter eveneens een sms als de eerste deelnemer in de wachtstand staat. Handig, want dan weet u dat het tijd is om zelf in te bellen. U kunt het versturen van deze sms uit zetten als u dat wilt (dat kan zodra u een vergadernummer hebt, bij Vergaderinstellingen).

De voorzitter moet naar het vergadernummer bellen met zijn/haar mobiel, deelnemers kunnen vanaf elk toestel deelnemen. Wilt u als voorzitter deelnemen vanaf een ander toestel dan uw mobiel? Dat kan. U kunt bij de instellingen eventueel maximaal drie alternatieve telefoonnummers opgeven waarmee u ook als voorzitter de vergadering kunt starten (dat kan zodra u een vergadernummer hebt, bij Vergaderinstellingen). Als u of iemand anders vanaf een van deze nummers uw vergadernummer belt, dan start de vergadering met de desbetreffende lijn in de voorzittersrol. Dit werkt alleen als de nummerweergave van het nummer aan staat. U kunt nog steeds inbellen in de vergadering met uw eigen mobiele toestel. De vergadering kan altijd maar één voorzitter hebben. Het eerste geldige telefoonnummer dat uw vergadernummer belt, start de vergadering. Alle andere bellers worden deelnemers. Na invoeren en bevestigen kunt u de extra telefoonnummers direct gebruiken. Wilt u de extra nummers niet meer gebruiken? Wis alle telefoonnummers en bevestig dit.

Elke deelnemer moet zijn eigen lijn verbreken anders blijft de lijn actief in de vergadering (met de bijbehorende kosten). U kunt ook als voorzitter aan het einde van de vergadering met *7 in een keer alle lijnen verbreken.

U kunt als voorzitter de deelnemers die niet aan het woord zijn vragen de lijn (tijdelijk) in luisterstand te plaatsen. Dat kan elke deelnemer door het intoetsen van 16.

Mijn Vergadernummer is bedoeld om snel en eenvoudig te vergaderen, daarom werkt het zonder toegangscodes. Als alle deelnemers er zijn, blokkeer het overleg dan als voorzitter met *4. Niemand kan de vergadering meer in. Voor extra zekerheid kunt u de deelnemers tellen door 1# te toetsen of een extra toegangscode instellen door middel van 4#. U kunt natuurlijk ook een van de andere conferencing diensten van KPN gebruiken, waar wel gebruik van toegangscodes wordt gemaakt.

Als u met Mijn Vergadernummer belt, wordt u als voorzitter van de vergadering herkend aan de hand van uw telefoonnummer. Dat werkt alleen als uw telefoonnummer bij de oproep ook daadwerkelijk zichtbaar is. Blokkades op het zichtbaar maken van een telefoonnummer bij een oproep kunnen zowel op het telefoontoestel worden ingesteld als door de telecombeheerder van uw bedrijf. Zo'n blokkade kan eenvoudig eenmalig worden opgeheven door de code *31# in toetsen voorafgaand aan het te bellen telefoonnummer. Met deze code wordt uw telefoonnummer eenmalig meegezonden. U kunt deze code *31# + uw vergadernummer ook zo in het telefoonboekje van uw mobiel zetten.

Vergaderingen kunnen net zo lang duren als u wilt.

Uw vergadernummer begint met een bijzondere nummerreeks: 084 of 087. U kunt uw vergadernummer in principe ook in het buitenland gebruiken. Echter heeft de praktijk uitgewezen dat inbellen vanuit het buitenland in de meeste gevallen niet werkt. Wilt u telefonisch vergaderen met internationale inbelmogelijkheden, neem dan contact op met de klantenservice KPN Event & Conferencing via 0800 0156 of conferencing@kpn.com.

Staat uw vraag er niet bij? Bel de klantenservice op 0800 0156 (vanuit het buitenland +31 88 11 88 770) of mail naar conferencing@kpn.com.

Openingstijden klantenservice

Operatorassistentie en klantenservice is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.
KPN Call Me Back

Hulp nodig?

Start een chat +